GEDİZ’DE BOZULAN ASFALT ZEMİNLER ONARILIYOR

Gündem Yayın: 05 Haziran 2018 - Salı - Güncelleme: 05.06.2018 11:50:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1647 okunma
Google News

GEDİZ’DE BOZULAN ASFALT ZEMİNLER ONARILIYOR

 

Gediz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kış aylarında, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı bozulan yollarda bakım, onarım ve asfalt yama çalışmaları yoğunlaştırıldı.

 

Gediz ve genelinde sürdürülen yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı deforme olan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün Sanayi Sitesinde yürüttüğü bakım, onarım ve asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Kış ayları, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı yollarda meydana gelen tahribatlar, fen işleri ekipleri tarafından tamir ediliyor. Yama geçici bir çözüm ancak havaların asfalt dökümüne uygun hale gelmesine kadar yollarda oluşan çukurların vatandaşları mağdur etmemesi için önemli bir çalışmadır. Gediz Belediyesi olarak mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bu kapsamda sanayi sitesi ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.