GEDİZ'DE ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gündem Yayın: 10 Kasım 2016 - Perşembe - Güncelleme: 10.11.2016 14:54:26
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
3311 okunma
Google News

Gediz’de, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıldönümü münasebetiyle anma programı düzenlendi.
Programa sabah saat 08.45’de Kaymakamılık binası yanındaki Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulmasıyla başlanıldı. Saat 9‘u 5 geçe çalınan siren sonrası iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Aynı anda bayraklar yarıya indirildi, araçlar korna sesleriyle sirene eşlik ettiler, İstiklal Marşı okunmasının ardından çelenk koyma töreni sona erdi. Okullardan gelen öğrenci grupları, bayrak ve flamalarıyla çelenk koyma törenine katıldılar.
Atatürk’ü Anma programına Belediye Kültür salonunda devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanılan program günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrenci şiiri, video sunumu, oratoryo, öğrenci şiiri, öğrencilerin gözünde Atatürk, öğrenci şiiri, efe oyunu ve ödül töreniyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.