GEDİZ’DE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KARANFİLLERLE KUTLANDI

Gündem Yayın: 09 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 09.03.2018 12:50:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2366 okunma
Google News

GEDİZ’DE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KARANFİLLERLE KUTLANDI

 

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilçe merkezi başta olmak üzere kamu ve özel kurum ve kuruluşlarında, Eskigediz, Gediz Organize Sanayi Bölgesi ve civarda bulunan tüm işyerlerinde çalışan bayanların kadınlar gününü karanfillerle kutladı.

 

Karanfillerin üzerlerinde Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nun “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” mesajı ile oluşturulan ekipler Gediz kent merkezinde hastane, okul, yurt, sağlık ocakları, resmi kurum ve kuruluşlar ile özel kurum, kuruluş ve teşekküllerde bulanan çalışan bayanlara karanfil dağıttılar.

 

Konu hakkında bilgi veren Başkan Saraoğlu “Kadın; annedir, şefkattir, özverinin simgesidir. Şüphesiz ki hayatımızın her devresinde muhtaç olduğumuz kadınlar her fırsatta hatırlanması ve el üstünde tutulması gereken kıymetlilerimizdir. Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. Doğumdan ölüme, her anında varlıklarıyla ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızdır.

 

Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınların sayısının artması övünç kaynağımızdır. Yaşamı boyunca birçok güçlüğe katlanan ve büyük sorumluluklar üstlenen kadınların toplumsal yaşama etkin biçimde katılmaları, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük hedefleri arasındadır.

 

Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan ve bunları hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın bu anlamlı gününü karanfil dağıtarak kutladık. Her yıl gelenek haline gelen bu uygulama kadınlarımız tarafından benimsenmiş olup birçok işletme ve kurumlarda bayanlar tarafından takdirle karşılanmıştır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.