GEDİZ’DE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KARANFİLLERLE KUTLANDI

Gündem Yayın: 09 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2017 09:42:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3732 okunma
Google News

GEDİZ’DE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KARANFİLLERLE KUTLANDI
 
Gediz Belediye Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak 8 Mart Dünya  Kadınlar Gününde ilçe merkezi başta olmak üzere kamu ve özel kurum ve kuruluşlarında, Eskigediz, Gediz Organize Sanayi Bölgesi ve civarda bulunan tüm işyerlerinde çalışan bayanların kadınlar gününü karanfillerle kutladı.
 
Karanfillerin üzerlerinde Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nun “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” mesajı ile oluşturulan ekipler Gediz kent merkezinde hastane, okul, yurt, sağlık ocakları, resmi kurum ve kuruluşlar ile özel kurum, kuruluş ve teşekküllerde bulanan çalışan bayanlara karanfil dağıttılar.
 
Konu hakkında bilgi veren Başkan Saraoğlu “Aile yapımızın temelini teşkil eden, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, emekleriyle bizleri bugünlere getiren, hayatı yaşamaya değer kılan, fedakârlığın, şefkatin sabrın ve özverinin sembolü; anne, eş, kardeş, tüm kadınlarımızın bu özel gününü karanfil dağıtarak kutladık. Gelenek haline gelen bu uygulama kadınlarımız tarafından benimsenmiş olup birçok işletme ve kurumda bayanlar tarafından takdirle karşılanmıştır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.