GEDİZ'DE 2016 - 2017 SEZONU

Spor Yayın: 18 Ağustos 2016 - Perşembe - Güncelleme: 18.08.2016 12:44:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2975 okunma
Google News

GEDİZ'DE 2016 - 2017 SEZONU HAZIRLIKLARI İSTİŞARE TOPLANTISIYLA BAŞLADI ..

 

Kulüplerimiz 2016 - 2017 sezonunda Kütahya'da yapılacak olan Tertip Komitesi ve Fikstür çekimi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde toplandı. Toplantıya ASKF adına Muhitin ERTÜRK, Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdür Vekili Muhammed KESKİN, E.Gediz Belediye Başkanı Ercan ŞİMŞEK, Akçaalan Spor Kulübü adına Hamza Bey, Dayınlar Spor Kulübü adına Ünal BİLGİLİ, Muhipler Fatih Spor Kulübü adına Şerif Ahmet DEMİR, Gediz Gençlik Spor  Kulübü adına Mustafa KARAKAŞ, Yunuslar Spor Kulübü adına İsmail Varış, Erdoğmuş Spor Kulübü adına Mehmet ŞENTÜRK, Yeşilçay Spor Kulübü adına Mehmet GÖNENLİ, Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü adına Akın ÇAKAL katıldılar. Toplantıda alt yapı kategorilerinin önemi konuşulurken, bu sezonun da geçen sezon ki gibi Fair - Play çerçevesinde geçmesinin altı çizildi. Gençlik Hiz. ve Spor İlçe Müdür Vekili Muhammed KESKİN '' Gediz'imizin gençlerine önem vermeliyiz.Bu sene yaz spor okullarında futbol dalında 150'den fazla gencimizi hizmet vermekteyiz. Ayrıca bu durum kulüplerimizin yetenekli sporcular seçme konusunda da elini güçlendirecektir.Kulüplerimiz Yenikent Bel. Spor ve Uluoymak 1 Eylül Spor, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstererek atletizm ve voleybol branşlarında faal durumdadır. Bu sayının 2 kulüple kalmamasını da amaçlıyoruz.Bütün spor kulüplerine başarılar diliyorum.'' açıklamasında bulunurken E. Gediz Bel. Başkanı aynı zamanda E.Gediz Bel. Gazi Spor Kulübü Başkanı Ercan ŞİMŞEK ise ''Gençlerimize sporu sevdirmek ve onların birden fazla sporla ilgilenmesi için belediye başkanı olarak bütün imkanlarmızı zorlayacağız.Amacımız daha fazla genç, daha fazla sporcu yetiştirmektir.'' dedi. 

 

Kütahya ASKF ve aynı zamanda Uluyomak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin ERTÜRK ''Bütün kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyor, geçen sezon göz dolduran Fair - Play ruhunun bu senede olmasını temenni ederim.Bu toplantıda Gediz kulüpleri olarak aldığımız kararların arkasındayız, olmalıyız da.'' söyleminde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.