GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN YOL ve OTOPARK DÜZENLEMESİ

Gündem Yayın: 11 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 11.04.2018 13:16:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1746 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN YOL ve OTOPARK DÜZENLEMESİ

Gediz Belediyesi tarafından Özyurt Mahallesi Nakipoğlu Caddesi yanında bulunan 152 sokakta park sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla kilit parke yol ve otopark düzenlemesi yapımı başladı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Son zamanlarda taşıt sayılarındaki hızlı artış, ticaret ve iş merkezlerinin yoğunluğu kent merkezlerindeki hayatı etkilemiş; araçların park halindeki süreleri, hareket halindeki sürelerini aşmıştır. Özyurt Mahallesi Nakipoğlu Caddesi yanında bulunan 152 sokakta trafik yoğunluğunun nedenlerinden biri olan park sıkıntısına çözüm bulmak amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde 90 araç kapasiteli yaklaşık 4400 metre kare kilit parke yol ve otopark düzenlemesi ile çalışmaları başlatılmıştır.

Bu bölgede bulunan halkın ve esnaflarımızın mağduriyetini gidermek için başlattığımız kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacaktır. İlçemizin giderek güzelleşmesi, daha estetik ve modern bir ilçe haline gelmesi için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.