GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN HALEP’E YARDIM KAMPANYASI

Gündem Yayın: 16 Aralık 2016 - Cuma - Güncelleme: 16.12.2016 10:38:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3466 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN HALEP’E YARDIM KAMPANYASI
 
         Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, yaşam mücadelesi veren Halep’e yardım kampanyası başlattı. Daha önceden Türkmenler için kampanyalar yaparak yardım tırları gönderen Gediz Belediyesi, şimdi tüm dünyanın gözü önünde açlığa, ölüme, zulme terk edilen Halep için kampanya başlattı. “Kardeşlik Bedel İster, Şimdi Kardeşlik Zamanı!” sloganıyla başlatılan kampanyaya tüm vatandaşların katkı yapması çağrısında bulunuldu.
        Başkan Saraoğlu; “Yanı başımızda zulüme karşı direnerek yaşam mücadelesi veren Halep’e yardım kampanyası başlattık. Güzel ülkemizin yardımsever halkının bu yardım kampanyasına katılacağından eminiz.
        Müslüman Kardeşlerimizin ihtiyaçları olan Un, Şeker, Sıvı Yağ yardımı toplanacaktır. Yardım kampanyasına katılmak isteyen halkımız ihtiyaç duyulan malzemeleri 16-31 Aralık 2016 tarihleri arasında Gediz Belediyesi Hizmet Binasına getirip teslim edebilirler.” Açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.