Gediz Belediyesi müdahil oldu

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 20.08.2019 11:23:09
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1590 okunma
Google News

Muratdağı’nda yapılması planlanan maden işletmesine karşı açılan ÇED iptal ve yürütmeyi durdurma davalarına Gediz Belediyesi müdahil oldu.

Gediz Murat Dağı'nda, altın madeni arama çalışmasına ilişkin ilk defa Gediz Belediyesi tarafından ÇED raporunun iptali ve yürütmeyi durdurma talebiyle açılan dava dolayısıyla, Gediz Belediye Başkan Vekili Hüseyin Tüysüz ve Gediz Belediyesi Avukatı Eflatun Coşar, hâkimlerden ve bilirkişilerden oluşan keşif heyetine iştirakte bulunarak, ÇED raporuna karşı itiraz ve çekinceler mahkeme heyetine sözlü olarak bildirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkan Vekili Hüseyin Tüysüz; “Gediz Belediyesi olarak bu hukuki sürecin sonuna kadar takibindeyiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.