GEDİZ BELEDİYESİ MECLİSİ’NDEN ENFLASYONLA MÜCADELEYE TAM DESTEK

Gündem Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 17:12:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2168 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ MECLİSİ’NDEN ENFLASYONLA MÜCADELEYE TAM DESTEK

 

Gediz Belediye Meclisi  tarafından, hükümetin enflasyonla mücadele programına destek olmak amacıyla Su, Muratdağı Kaplıcası, Evlenme, Kültür Salonu ücreti, Otopark Aboneliklerinden enflasyonla mücadele kapsamında 10’luk indirim kararı alındı.

 

Belediye Meclisi, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın “enflasyonla mücadeleye tam destek” önerisi ile Kasım ayı 1.oturumunda indirim kararını görüşmek üzere toplandı. Meclis toplantısında, Su, Muratdağı Kaplıcası, Ilıca Kaplıcası, Evlenme, Kültür Salonu ücreti ve Otopark Abonelikleri ücretlerinden enflasyonla mücadele kapsamında 10 indirim yapılması konusu görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

 

Gediz Belediyesi olarak da bu mücadeleye tam destek vermek istediklerini vurgulayan Başkan Akçadurak; “Gerçekten ülke olarak bu konuda topyekün bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadeleden birlikte çıkabilmek için bu konuda hepimizin, siz değerli meclis üyelerimizin de desteği gerekiyor. Desteklerinizden dolayı Gediz Halkı adına sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Belediye Meclisinin 2018 yılı için belirlemiş olduğu fiyat tarifeleri 06 Kasım 2018 tarihinden geçerli olmak üzere Meclisin gündemine gelen Su, Muratdağı Kaplıcası, Ilıca Kaplıcası, Evlenme, Kültür Salonu ücreti ve Otopark Abonelikleri ücretlerinden enflasyonla mücadele kapsamında 10 indirim kararı 2018 yılı Kasım, Aralık ve 2019 yılı Ocak, Şubat aylarını kapsamaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.