GEDİZ BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR

Yaşam Yayın: 29 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 29.12.2016 20:03:12
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2870 okunma
Google News

 

 

Yılın son günlerinde yağan yoğun kar nedeniyle Gediz Belediyesi şehir içerisinde karla mücadele çalışmalarını yürütüyor.

Ana arterler başta olmak üzere araç parkında bulunan kar kürüme aracı ve oluşturulan karla mücadele ekipleri ile çalışmalar devam ediyor. Konu hakkında bilgi veren Başkan Saraoğlu “İlçemizde görülen yoğun kar nedeniyle hazırlıklı olan belediyemiz hemen karla mücadele çalışmalarını başlattı. Araç parkımızda bulunan kar aracı ve oluşturulan ekiplerle başta ana caddeler olmak üzere şehir merkezinde tüm yollarda kar temizleme işlemlerine erken saatlerde başlanmıştır.

Belediyemiz karla mücadele çalışmasına devam edecektir. Vatandaşlarımızın da dikkatli olmaları gerekmektedir. Araçlarında kar lastiği yok ise trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz. Başta kendileri olmak üzere tüm ulaşım riske girmektedir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.