GEDİZ BELEDİYESİ İFTAR GELENEĞİ BU YILDA BOZULMADI

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 31.05.2017 11:27:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3350 okunma
Google News


 
Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu tarafından başlatılan ve uzun yıllardır devam eden personelin aileleriyle hep birlikte iftar yemeği yemeleri geleneği her yıl olduğu gibi bu yılda değişmedi.
 
GDZ Gediz Otelde 29, 30 ve 31 Mayıs olmak üzere üç kısımda düzenlenen iftar yemeklerine Gediz Belediye personeli aileleri ile ve belediye meclis üyeleri katıldı.
 
Verilen İftar yemeğinde konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Bu yıl da ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Gediz Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Davetimize icabet eden siz değerli personelimizin kıymetli ailelerine gönülden teşekkür ediyorum. Bu yılda artık gelenek haline gelen iftar yemeklerimizi düzenledik. Kendi aramızdaki birlik ve beraberliğin artmasında önemli bir yeri olan bu geleneklerin bozulmadan ve değiştirilmeden devam etmesi hepimizin isteğidir. O bakımdan bu gelenekler toplumun oluşması açısından son derece önemlidir.
 
Bizler yakın ülkelerdeki iç savaşlar nedeniyle ailelerinden ayrılarak, ülkelerini terk eden Müslüman kardeşlerimize kucak açan bir ülkeyiz. Ramazan ayı bolluk ve bereket ayı olmanın yanında hoşgörü ayıdır; Paylaşma ayıdır. Bizlerde bu mübarek günlerde çevremize bakarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımlarımızı yaparak birlik ve beraberlik içerisinde gönüllerimizi hoş tutmaya özen göstermeliyiz.
 
Gediz Belediyesi olarak ilçemizde çok büyük ve önemli işleri hep birlikte başardık. Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan personelimiz, eşleri ve çocuklarına gönülden teşekkür ederek, Kadir Gecesinin ve sonrasında idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın Ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan canı gönülden diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.