Gediz Belediye Başkanından Kazım Uysal’a ziyaret

Gündem Yayın: 06 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 06.08.2019 17:12:09
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1635 okunma
Google News

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğüne atanan ve göreve başlayan Prof. Dr. Kazım Uysal’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Başkan Akçadurak’a, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Tüysüz ve Sait Aydemir eşlik etti.

 

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uysal, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Tüysüz ve Sait Aydemir’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.