Gediz Belediye Başkanı İncelemelerde bulundu

Eğitim Yayın: 20 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 20.12.2020 12:17:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1513 okunma
Google News

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçemiz TOKİ 4. Etap Konutları yanındaki 16 derslikli Merkez  İlkokulu için yeni yol, yağmur suyu kanalı yapımı ve  Kızıltepe Mahallesi 319.sokakta bulunan çocuk parkı yanına mini futbol sahası yapımı çalışmaları için incelemelerde bulundu.

 

 

 


İncelemeler hakkında bilgi veren Başkan Akçadurak; “İlçemiz TOKİ 4. Etap Konutları yanındaki 16 derslikli Merkez İlkokulu inşaatı yanına yeni yol ve yağmur suyu kanalı yapımı için imar yolu planları belirlenerek çalışmalar için incelemelerde bulunulduk. Ayrıca İlçemiz Kızıltepe Mahallesi 319.sokakta bulunan mevcut çocuk parkı yanına mini futbol sahası yapımı planlanmaktadır. Bu kapsamda yeni okulumuzun çevre düzenlemesi yapılarak, ulaşım konusunda ve alt yapı konusunda sıkıntı yaşanmaması için çalışmalarımız devam etmektedir. Her mahalleye Park ve yaşam alanı çalışmalarımız doğrultusunda İlçemiz Kızıltepe Mahallesine mini futbol sahası yapımı için incelemelerde bulunarak, yapımı için çalışmalarımız başlamıştır.” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.