GEDİZ AK PARTİ TEŞKİLATI MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİNDE

Gündem Yayın: 17 Kasım 2017 - Cuma - Güncelleme: 17.11.2017 11:21:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2596 okunma
Google News

GEDİZ AK PARTİ TEŞKİLATI MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİNDE

Gediz AK Parti Ailesi, Muratdağı Termal Turizm Merkezi’ne kazandırılan Teras Kafe’de “Birlik ve Beraberlik” yemeği düzenlenerek bir araya geldi.

Toplantıya; Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz AK Parti İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Gediz AK Parti İlçe Yönetimi, Gediz AK Parti İlçe Kadın Kolları, Gediz AK Parti İlçe Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Mahalle Temsilcileri katıldı.

Muratdağı Termal Turizm Merkezi’nde yeni yapılan Teras Kafe’nin hayırlı olmasını dileyen Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Muratdağı Termal Turizm Merkezi’nde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

2007 yılında fiilen başlatılan kayak merkezi çalışmalarında önemli sonuçlar alındı. Bu süreçte Türkiye’nin 22.kayak merkezini ülke turizmine kazandırmış olduk. Bu işlere yeni başlamış olsakta çok önemli mesafeler kat ettik. Özellikle Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde büyük özveri ile uzun süren çalışmalarla Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Muratdağı’nın doğa sporları için son derece uygun olduğuna vurgu yapan Başkan Saraoğlu; Single ve tandem uçuşları için Muratdağımızın elverişli olduğunu ve bugüne kadar 4 sorti uçuş gerçekleştirildiğini ifade etti.

Her türlü siyasi sürece hazır olduklarını ifade eden Başkan Saraoğlu, Gediz AK Parti Ailesi olarak böyle güzel bir toplantı organizasyonuyla birlik, beraberlik içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ” İfade etti.

Gediz AK Parti İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük konuşmasında; “Sizlerle burada doğal güzellikleriyle ünlü Muratdağı Termal Turizm Merkezi’nde birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Gediz AK Parti Yönetimi olarak hiçbir zaman ötekileştirici bir tavır içerisinde bugüne kadar olmadığımız gibi, bundan sonra da olmayacağız. Ayrı gayrı olmadan hep birlikte el birliği ederek aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.