GEDİZ - EMET - HİSARCIK 1. AMATÖR KÜME

Spor Yayın: 25 Eylül 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 25.09.2017 10:28:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3999 okunma
Google News

2017 - 2018 SEZONU GEDİZ - EMET - HİSARCIK 1. AMATÖR KÜME BAŞLADI.
ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR 4 - 0 EMET GENÇLERBİRLİĞİ 

2017 - 2018 amatör futbol sezonu Gediz - Emet - Hisarcık 1. Amatör Küme 24 Eylül Pazar günü oynanan maçlarla başladı. Gediz sahasında saat 15:00'da başlayan maçta Uluoymak 1 Eylül Spor, Emet Gençlerbirliği Spor'u konuk etti. Mücadeleye tutuk başlayan Uluoymak 1 Eylül Spor ikinci yarıda bulduğu gollerle maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Saat 17:00'da oynanan maçta ise Muhipler Fatih Spor ile E.Gediz Bld. Gazi Spor karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçta kazanan olmadı. Muhipler Fatih Spor 10 kişi tamamladığı maçta E.Gediz Bld. Gazi Spor ile 1-1 berabere kaldı. 
Emet sahasında oynanan maçta ise  Emet Spor evinde Hisarcık Bld. Spor'u konuk etti. Maçtan 3-1 galip ayrılan taraf Emet Spor oldu.

Basına açıklama yapan Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Asbaşkanı Av. Mustafa Mert ÖZALP '' Öncelikle takımımıza, diğer takımlara ve hakemlere yeni sezon hayırlı olsun. Maça tutuk başladık ama antreman yapmamızın meyvelerini topladık. İlk maçta 3 puanla tanışmış olmak her takım için önemlidir. Nasıl başladıysak öyle gider inşAllah. Daha önce de maç saatleri ile ilgili açıklama yapmıştık. Buradan tekrarlamak istiyorum. Gündüzlerin kısalması sebebiyle hava sıcaklığını bahane etmek yersiz olur. Çünkü hakemler ve deplasman takımları uzun mesafeden gelmekte ve karanlık çökmekte. Tertip Komitesinin bu çağrımıza cevap vermesi gerekmektedir. '' szölerini sarf etti. 

GEDİZ - EMET - HİSARCIK 1. AMATÖR KÜME 1. HAFTA MAÇ SONUÇLARI 
Uluoymak 1 Eylül Spor 4 - 0 Emet Gençlerbirliği Spor
Muhipler Fatih Spor 1 - 1 E.Gediz Bld. Gazi Spor
Emet Spor 3 - 1 Hisarcık Bld. Spor

GEDİZ - EMET - HİSARCIK 1. AMATÖR KÜME 2. HAFTA MAÇ FİKSTÜRÜ 
Emet Spor -  Uluoymak 1 Eylül Spor
Hisarcık Bld. Spor - Muhipler Fatih Spor
E.Gediz Bld. Gazi Spor - Emet Gençlerbirliği Spor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.