GECE NÖBETE GÜNDÜZ HAYATA DEVAM EDİYORUZ

Gündem Yayın: 21 Temmuz 2016 - Perşembe - Güncelleme: 21.07.2016 15:35:45
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2579 okunma
Google News

GECE NÖBETE GÜNDÜZ HAYATA DEVAM EDİYORUZ

 

15 Temmuzda Fethullahçı Terör Örgütünün darbe girişimine karşı Milletimizin yazdığı şanlı destan 81 İlimizde tutulan Demokrasi nöbetleri ile devam ediyor.
Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, Zafer meydanında demokrasi nöbetinde hemşehrilerimiz ile birlikte Milli İradeye sahip çıkıyor. Demokrasi nöbetinin 6. Gününde Zafer Meydanında Hemşehrilerimiz ile bir araya gelen Başkan  bu sene grubunda Şampiyon olarak3. Lige yükselen Kütahyasporlu futbolcular ve yönetimi ile birlikte sahneye çıkarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 15 temmuz tarihinden itibaren bu meydanda devletimize, hükümetimize sahip çıkmak adına göstermiş olduğunuz duruştan dolayı, devletimize sahip çıkmak hususunda göstermiş olduğunuz iradeden dolayı, Belediye Başkanınız olarak sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Gece nöbete Gündüz hayata devam ediyoruz, bütün dünya Türk Milletinin gücünü, birlik ve beraberliğini gördü, dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.