GEÇ KALANLAR TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTU

Gündem Yayın: 13 Mart 2018 - Salı - Güncelleme: 13.03.2018 18:21:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2297 okunma
Google News

GEÇ KALANLAR TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTU
 

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamın yetişkin tiyatrosunda bu hafta Nihat Alptekin yönettiği, Geç Kalanlar tiyatro gösterimi sahnelendi.

Defne Gürmen, Elçin Atamgüç, Vildan Gürelman, Zafer Kırşanın gibi isimlerin yer aldığı Geç Kalanlar Tiyatro oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezinde sergilendi. 
Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelenen Geç Kalanlar tiyatro gösterimindeki performansları ile göz dolduran oyuncular seyircilerden büyük beğeni aldı.

Oyun sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tiyatro sanatçılarının her birini tebrik ederek günün anısına çini tabak hediye etti. Tiyatro oyununu izlemeye gelen hemşehrilerine etkinliklere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Saraçoğlu, çok değerli tiyatro ekibimizi gönülden tebrik ediyorum. Kütahyada bu salonda pek çok güzelliklere imza attık. Bu akşam da öyle olduğuna inanıyorum. Kütahya Belediyesi olarak Kültür Sanat faaliyetleri ile sizleri buluşturmaya devam edeceğiz, dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.