Gebelik Okulunda İlk Ders Zili

Gebelik Okulunda İlk Ders Zili

Sağlık Yayın: 21 Nisan 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 21.04.2014 17:41:51
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3954 okunma
Google News

D.P.Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Gebelik Okulunda İlk Ders Zili Çaldı.

Açılışda Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Ahmet Büber; “Halkımızın İhtiyaçlarını karşılayacak okullarımızdan bir tanesini daha hizmete sunmaktan  mutlu olduğunu ve bu okullarda gebelerimizin aklında ki bir çok soru işaretini bitireceğini dile getirmiştir.”

Hastane Kadın Doğum Uzmanı Uz. Dr. Himmet HATİPOĞLU; ”Poliklinik hizmetlerinde anne ve anne adaylarının bizlere soramadığı sorular oluyor. Bu okulun, onlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Anne ve anne adaylarının öğrenmek istedikleri her konuda burada yardımcı olacağız. Gebelik, gebelik egzersizleri, beslenme konuları ve doğuma giden bir annenin çantasında olması gerekenlere kadar, her konuyu burada konuşup anlatacağız.Özellikle  üçüncütrimester, yani üçüncü 3 aylık dönem 27. gebelik haftası ile başlayan gebelere Doğumhane Ünitesi ve Kadın Doğum Servisi tanıtılarak aklına takılan soruları cevaplamakta yardımcı olacağız.”Dedi.

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.