Gazilere Ziyaret

Gazilere Ziyaret

Gündem Yayın: 21 Eylül 2014 - Pazar - Güncelleme: 21.09.2014 10:27:23
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 56 sn.
3059 okunma
Google News

BELEDİYE BAŞKANI   GAZİ DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

             Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Gazi ünvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ilimizde bulunan Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

             Gaziler Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gazilerimiz ve şehit yakınlarıyla bir süre sohbet ederek, onların istek ve sorunlarını dinledi.

            Gazi Derneklerine yapılan ziyarete, Vali  Şerif Yılmaz, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğg.  Celal Başoğlu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Uğur ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.