Gazeteciler günü kutlandı

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2019 11:53:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1655 okunma
Google News

Gazeteciler, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen kahvaltıda buluşarak, basında sansürün kaldırılışının 111’inci yıl dönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve cemiyet üyeleri, basında sansürün kaldırılışının 111’inci yıl dönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebiyle basın mensuplarıyla Ekler Evi Cafe ve Bistro’da bir araya geldi. Programda gazeteciler bir kez daha birlik ve beraberlik örneği sergiledi. ‘DEMOKRASİNİN YÜKSELMESİNDE BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ ÇOK ÖNEMLİ’ Kahvaltının ardından gazetecilere seslenen Başkan Erkan Sağlam, basının objektif, tarafsız ve doğru bir şekilde kamuoyunu bilgilendirmek adına önemli bir görev ifa ettiğine değinerek, “Bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır. Demokrasinin sağlıklı temeller üzerinde yükselmesinde, basın özgürlüğünün korunması ve geliştirilmesinin büyük bir önemi vardır” diye konuştu.

 

‘DAHA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAĞIZ’

Sektörün her geçen gün kan kaybettiğini ve yerel gazeteler başta olmak üzere basın kuruluşlarının zor şartlar altında hayatlarına devam ettiğini ifade eden Başkan Sağlam, basın sektörünün sorunlarına acilen çözümler üretilmesi gerektiğini vurguladı. Kütahya genelinde görev yapan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Sağlam, “Basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyorum. Birlik beraberlik içinde bölünmeden daha büyük işlere imza atacağımız inancıyla tüm basın mensuplarımızın gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.