Gazeteciler Cemiyeti Simav’da buluştu

Gündem Yayın: 18 Haziran 2017 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2017 21:04:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3690 okunma
Google News

Gazeteciler Cemiyeti Simav’da buluştu

GÖRÜNTÜLÜ

Simav Belediyesi ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde düzenlenen iftar programı Simav ilçesinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İftar Programında konuşan Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam, birlik beraberlik içinde çalışmalarının devam ettiğini vurguladı

Simav Belediyesi ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde Simav’da düzenlenen iftar programında basın mensupları bir araya geldi. Programa basın mensuplarının ilgisi yoğun olurken,  iftar Programı sonrasında konuşan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, birlik beraberlik içinde çalışmalarının sürdüğüne vurgu yaptı. Göreve geldikleri günden buyana yönetim kurulu ve üyelerle birlikte çok güzel işler gerçekleştirdiklerini ifade eden Sağlam “Öncelikle Cemiyetimizin daha iyi bir faaliyet göstermesi için tarihi Germiyan sokağından konak kiraladık. Sonrasında gerek meslektaşlarımız gerekse gazetelerimiz adına bir takım görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında bu tür organizasyonlarla birlik beraberlik örneği sergiliyoruz” dedi.

SİMAV ÇOK GÜZEL BİR YER

Sağlam, Simav ilçesinin Kütahya’nın çok güzel ilçelerinden biri olduğunu ve burada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek “Geçtiğimiz hafta Emet’teydik. Bu hafta başkanımızın daveti ile Simav ilçemize geldik. Burada birlik beraberlik içinde ailelerimizle birlikte güzel vakit geçiriyoruz. Ancak amacımız sadece bu değil. Aynı zamanda ilçelerimizi de tanıtmış oluyoruz. Buraya gelen basın mensuplarımız ilçemizin tanıtımı noktasında çalışmalar yapacaklar. Gazete, internet sitesi  ve televizyonlarda başkanımızın isteklerini, sıkıntılarını yetkili mercilere taşımız olacaklar. Ben inanıyorum ki birlik beraberlik içinde çok iyi işlere imza atacağız. Hep birlikte Simav’ı en iyi şekilde tanıtacağız. Bu organizasyon içinde Belediye Başkanımıza ve Simav’da bulunan değerli meslektaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

SİMAV ÇOK DAHA İYİ

YERLERE GELECEK

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ise Kütahya Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ederek “Basın mensuplarını ilçemizde ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk. Simav çok güzel bir ilçe. Birçok imkanı içinde barındırıyor ancak bazı eksiklikler var. Hep birlikte burada görüşerek konuşacağız. Gazeteciler Cemiyetimizin yeni yönetim kurulunu da ayrıca tebrik ederim. İnşallah Kütahya’daki yerlerinde ziyaret edeceğim. Bizler ilçemizin tanıtılması ve yatırımcıların çekilmesi için çalışıyoruz. İnşallah Simav çok daha iyi yerlere gelecek” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’a misafirperverliğinden dolayı cemiyet logolu bir tabak takdim etti. Özkan’da Başkan Sağlam’a kahve takımı hediye ederek teşekkür etti.  Ayrıca Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Simav’da görev yapan Cemiyet üyesi Mustafa Arı Gümüş’e ve Zekeriya Türkel’e Keramika’dan kahve takımı hediye etti. Gazeteciler Cemiyeti üyeleri doğa manzarası ile muhteşem bir görüntüye sahip Gölcük yaylasını da gezdi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.