Galibiyet Direklerden Döndü

Spor Yayın: 08 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 08.10.2019 16:00:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1958 okunma
Google News

Bölgesel Amatör Ligindeki temsilcilerimizden TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi evinde konuk ettiği Yenişehir Belediyespor karşılaşmasında bir puana razı oldu. Kırmızı siyahlıların ikinci yarıda rakip kaleye gönderdiği 4 top direkten dönerken, maç 0-0 eşitlikle sona erdi 
Tavşanlı Ada Stadında oynanan karşılaşmada TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilk iki haftayı 3 puan ile kapatan Bursa ekibi Yenişehir Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Belediye Kütahyaspor mağlubiyeti sonrası moral arayan kırmızı-siyahlılar maça, Hayrettin Çınar, Emre Çölgeçen, Emre Akdağ, Kemal Akbaba, İsmail Şahin, Cihan Çimen, Hakan Doğan, Ömer Can Aslan, Suat Ünal, Eray Eren, Hakan Soylu on biriyle başladı. 
ÖMERCAN KORKUTTU
Karşılaşmanın ilk yarısı ortada geçerken her iki takımda hücumlarından sonuç alamadı. İlk yarıda Yenişehir Belediyesporlu hücum oyuncusunun müdahalesi ile Ömer Can Aslan kanlar içinde yerde kaldı. Kaşı yarılan Aslan oyun alanından ambulans ile hastaneye götürüldü. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
YENİŞEHİR KAPANDI
DİREKLER GOLE İZİN VERMEDİ
Yenişehir ikinci yarıda oyunu kendi sahasında kabul etti. Yenişehir kalesine atak üstüne atak yapan Linyitspor, rakip savunmayı aşmaya çalışsa da başarılı olamadı. Mücadelenin son 10 dakikasında etkili oyununu artıran ve gol arayan Linyitspor’un 4 şutunda kale direkleri gole izin vermedi. Şafak Bayraktar'ın korner atışı sonrası yaptığı rövaşatada topu Hüseyin Civelek uzaklaştırdı. Karşılaşmada zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Linyitspor’un ataklarını savuşturmakta güçlük çeken Yenişehir, Taha’nın kırmızı kartla cezalandırılması ile mücadelede on kişi kaldı. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. TKİ Tavşanlı Linyitspor ligin 3. haftasında beşinci puanını kaybetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.