Galatasaray tırında en çok ilgiyi nostalji formalar gördü

Yaşam Yayın: 29 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 29.12.2016 10:12:17
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3537 okunma
Google News

Galatasaray tırında en çok ilgiyi nostalji formalar gördü

Galatasaray Store, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet Meydanı'nda taraftarları ile buluşan tıra taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

7 den 70'e her kesime hitap eden gezici tırın sorumlusu İlker Yaman, Tavşanlılılar'a kışlık ürünler başta olmak üzere şapka, atkı, anahtarlık, eşofman, şort, tişört, forma, ayakkabı ürünleri çeşitleri ile yaklaşık 7 bin ürün sunduklarını kaydetti.

Kütahya’nın Simav ilçesinden geldiklerini belirten Yaman, " Bir günlük geldiğimiz Tavşanlı’ya önümüzdeki haftalarda yine geleceğiz. 7 bin ürün arasından en çok nostalji formaları ilgi görüyor. Özellikle de 1987 – 1998 yılı forması revaçta. Tavşanlı’dan bugün Kütahya’ya Sera Avm’ye gidiyoruz. Orada Pazar gününe kadar kalacağız ve yeni yıla Kütahyalı hem şehirlilerimiz ile gireceğiz. Yeni yıl için özel kutuda hediyelik formalarımız da bulunuyor" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.