FUTBOL'UN MERKEZİ KARAKOVA

TAVŞANLI'DA AMATÖR FUTBOL MÜSABAKALARININ OYNANDIĞI KARAKOVA SEMT SAHALARINDA YENİLEME ÇALIŞMALARINA START VERİLDİ. BU YAZ YOĞUN BİR ÇALIŞMA TAKVİMİYLE SPOR SEVERLERİ MEMNUN EDECEK TESİSLER KAZANDIRILACAK.

Spor Yayın: 08 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 08.05.2018 09:10:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3255 okunma
Google News

 

Amatör futbolun kalbinin attığı Karakova Semt Sahaları'nda yenileme çalışmalarına start verildi. İlçemizde faaliyet yürüten futbol takımlarıyla okul takımlarının müsabakalarını oynandığı semt sahaları 2018-2019 futbol sezonunda yeni yüzüyle spor severleri karşılayacak. 
Tavşanlı Belediyesi ile Spor Toto Teşkilatının üstlendiği proje kapsamında ihaleyi alan firma şantiyesini kurarak iki sentetik sahanın inşaatına start verdi. Sahaların etrafına beton dökülerek tribünlerle sahaları birbirinden ayıracak tel örgüler çekilirken, tribün inşaatı ile saha zeminleri yeni sentetik kaplama için hazırlanmaya başlandı. 
710 m2 alanda yürütülecek çalışmalar kapsamında saha kenarına soyunma odaları, hakem odası ve büfe yapılacak. Mevcut binada yeniden düzenlenerek mescit haline getirilecek. 
Çalışmaların Kasım ayına kadar tamamlanarak ilgili kuruma teslim edilmesi hedefleniyor. 
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, amatör futbol takımlarının her zaman rekabetçi bir yapıya sahip olduğunu ifade ederek, Karakova'nın yenilenen yüzüyle bu rekabete en iyi şekilde cevap vereceğini söyledi. Başkan Güler "Biz her zaman spor ve sporcunun destekçisi olduk. Kulüplerimize her yıl malzeme yardımında bulunuyoruz. Özellikle alt yapıların güçlendirilmesini, gençlerin boş vakitlerini sporla değerlendirmesini istiyoruz. Bu bağlamda kulüplerimizin ve taraftar gruplarının semt sahalarına yönelik taleplerini projelendirdik. Sahalarımız yenilenirken, büfe, dinlenme ve soyunma odalarıyla mescit için yüklenici firma çalışmalarına start verdi. 2018-2019 futbol sezonunda Karakova Semt Sahalarımız sil baştan yenilenmiş yüzüyle spor severlere hizmet verecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.