FUTBOL TURNUVASINA KAYITLAR BAŞLIYOR

Spor Yayın: 05 Nisan 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 05.04.2017 13:55:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3583 okunma
Google News



Tavşanlı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası için çalışmalar başladı. Bu yıl temasında 15 Temmuz Şehitlerine dikkat çeken futbol komitesi turnuvanın adını 19. Geleneksel 15 Temmuz Şehitlerin Anısına Dostluk Turnuvası olarak belirledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden başkanlığında bir araya gelen komite üyeleri Aziz Solmaz, Celalettin Altay,   Adem Aşar, Bülent Geren ve Yücel Tosun turnuvanın genel şartlarını belirleyerek kamuoyuna duyurdu. Turnuvada geçtiğimiz yıl uygulanan iki kategorilik sistem değiştirildi ve tüm takımlar tek havuzda toplandı. 
Turnuvaya katılmak isteyen kurum çalışanları oyun kuralları ve katılım şartlarını facebook paylaşımımız da yer alan açıklayıcı metinlerden öğrenebilir. Bu kurallar çerçevesinde son iki sayfada yer alan formları doldurarak Tavşanlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne en geç 11 Nisan Salı günü mesai bitimine kadar teslim edebilirler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.