Futbol Kulübünden kadınlar günü klibi

Gündem Yayın: 08 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2017 09:58:31
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
4812 okunma
Google News

Tavşanlı Gençler Gücü Spor Kulübünden kadınlar günü klibi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde futbol takımı kadınlar günü için klip çekti.

Geçtiğimiz yıl kurulan ve bu sezon ilk kez 2. Amatör Kümede mücadele etmeye başlayan Tavşanlı Gençler Gücü Spor Kulübü kadınlar günü nedeniyle günler öncesi hazırlık yaparak klip çekimi gerçekleştirdi.

Tavşanlı Gençler Gücü Spor Kulübü Basın sorumlusu İbrahim Beytullah Sayar, “ Kadın günü dolayısıyla böyle bir klibi kendilerine armağan etmek istedik. Tüm futbolcularımız da bu klibin çekimini kabul ederek üstlendiler. Antrenman sırasında klip çekimlerini gerçekleştirdik. Ama ne yazık ki dün Ankara’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına giden Türk Metal Sendikası 1 No’lu Şube üyesi kadın işçiler otobüsle trafik kazası yapmış ve 7 kadın işçimizin vefat ettiğini öğrendik kendilerine baş sağlığı diliyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.