Fuar Hazırlıkları İçin Tarım Sektörü Bir Araya Geldi

Fuar Hazırlıkları İçin Tarım Sektörü Bir Araya Geldi

Ekonomi Yayın: 20 Nisan 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 20.04.2015 16:11:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2998 okunma
Google News

Fuar Hazırlıkları İçin Tarım Sektörü Bir Araya Geldi

  Bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek olan Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuar (KÜTAF) hazırlık çalışmaları için tarım sektörünü bir araya geldi.

 

            Kütahya Tarım ve Hayvancılık Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, (KÜTAF) Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M.Mehdi Eker’in katılımıyla 7. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

 

            Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürlüğü, Ticaret Borsası, Kütahya İli Ziraat Odaları Birliği, TMO ve diğer tarım kuruluşları temsilcilerinin hazırlık çalışmalarına iştirak ettiği fuar, 22-26 Nisan tarihleri arasında Kütahya Belediyesi Fuar alanında gerçekleştirilecek.

 

            İlki 2009 yılında 1700 m2 alanda yine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker tarafından açılışı gerçekleştirilen Kütahya Tarım Fuarı, bu yıl on kat büyüyerek 17000 m2 alanda ziyaretçilerini firmalarla buluşturmayı hedeflediğini belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş; “Bu yıl 7. düzenlenecek olan Tarım Fuarında geçen yıllarda yaşanan aksaklıkların giderilmesi, daha güzel ve dolu bir organizasyon olarak gerçekleştirebilmesi için tarım sektörü olarak bir araya gelerek hazırlık çalışmalarımızı tamamladık” dedi. İl Müdürü Gümüş Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M.Mehdi Eker’in Fuar alanında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) programına da iştirak edeceğini belirterek, halkımızın ve çiftçilerimizin yoğun katılımını sağlayabilmek için farklı etkinlik ve programlar hazırlamayı hedeflediklerini bu kapsamda, her yıl geleneksel olarak düzenlenmeye başlanan Alabalık Festivalinin fuar alanında yapılacağını ifade etti.

 

            22- 26 Nisan tarihleri arasında Fuar Merkezi'nde yapılacak olan fuarda 100 binin üzerinde ziyaretçinin üretici firmalarla buluşmasının hedeflendiği belirtilerek, sadece tarım sektörüne değil ilimiz ekonomisine de büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.

 

 


  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.