Fotoğraf Sergisi Açıldı

Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kültür Yayın: 20 Aralık 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 20.12.2014 23:13:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4305 okunma
Google News

Eskişehir sanat derneği Kütahyada fotoğraf sergisi açtı.

Eskişehir sanat derneği fotoğraf grubu üyesi 42 fotoğraf sanatçısının objektifinden oluşan ‘2 eylül’ konulu eskişehir fotoğraf sergisi Kütahya kültür sanat derneğinde (Küsad)  galeride açıldı.

 

Sergi açılışında konuşan Eskişehir sanat derneği başkanı Şehabettin Tosuner "kültür ve sanat kenti kütahyada sergimizi açmak bizleri heyecanlandırdı ve çok sevindridi gurbette bizEskişehir’liler ve Kütahya’lılar hep birbirimizi hemşehri görmüşüzdür. Bu birlikteliğimiz, bölgelerimizde valiliklerimizin başlattığı frigya kültürel mirasını koruma ve kalkınma birliği  ruhuna uygun olarak sivil derneklerimiz arasındada kültür sanat etkinlikleri dayanışması yaratmalıyız. 

Bize bu sergiyi açmamıza imkan verdiğiniz için küsad derneğine ve başkanı dostum Bayram Yıldız beye, sergi öncesi derneğimizle ortaklaşa fotoğraf gezisi planlaması yaparak bizlere rehberlik eden küsad dernek üyesi fotoğraf sanatçısı Birol Akdemir,  Murat Vurucu, Murat Erçevik’e,  bazı tarihi mekanlar hakkında bilgi aktarımı yapan müze müdürü metin türktüzün’e, sergi açılışında bizleri yalnız bırakmayan Kütahya DSP il başkanı ismail Atilay’a, Kütahya Evliya çelebi fotoğraf derneği başkan Yrd. Dr. İsmail Tunçalp beye ve sergimizin açılışını onurlandıran Kütahya’lı sanatseverlerimize teşekkür ediyorum dedi’

 

Sergi öncesi Kütahya jeoloji müzesi, macar evi, çini müzesi, ulucami, baş melek kilisesi,germiyan konakları, kent tarihi müzesi ve hıdırlık mevkilerinde gezi yapıldı.

 

 sergi 28 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.