Filistin Büyükelçiliğine Ziyaret

Dünya Yayın: 24 Nisan 2012 - Salı - Güncelleme: 24.04.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
5557 okunma
Google News

Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf Kütahya Gelişim Derneği Yetkililerini makamında kabul etti.

Kütahya gelişim derneği Proje koordinasyon ve dış ilişkiler sorumlusu Ali Rıza Soyaslan,Ankara masası sorumlusu Yavuz Doğanay,AB Uzmanı Hasan Hüseyin Çakmak Filistinli Muhammed Afifi  ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Murat Uluçay heyet olarak Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf ile 'Kütahya-Filistin Yatırım,sosyal İşbirliği ve İkili İş Görüşmeleri yaparak, Kütahya’daki iş ortamı ve yatırım imkanları hakkında bilgi verdi. Programların ardından ikili iş,sosyal ve yardımlaşma görüşmeleri yapıldı.Ziyarete ilişkin Ankara masası sorumlusu Yavuz Doğanay Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf’a ithafen; ’Kütahya ve Tavşanlı Türkiye’de Filistin’e kardeşlik ve ekonomik olarak en yakın il ve ilçedir.Tavşanlı-Gazze Kardeş şehir olması,Gazze yetimlerini Kütahya ve Tavşanlı nın bağrına basması Kütahya Filistin kardeşliğini pekiştirmiştir. Bu ziyaretin ayrı bir önemi olduğunu gibi 'Kütahya-Filistin Yatırım,sosyal İşbirliğimizi de geliştirmemiz açısından ivme katacağı kanaatindeyiz. Bizim bir misyonumuzun içinde, Filistin davası da var. Filistin yönetimi,Filistin Büyükelçiliği ve Filistin’in mazlum  halkı, değerli kardeşlerimiz şunu iyi bilsinler ki: Kütahya halkı onların yanında olduğu gibi bizlerde olmaya devam edeceğiz.dedi.

Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf ;tüm Kütahya halkına Filistin'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Maruf sözlerini şöyle sürdürdü;’ Biz görevimizi biliyoruz ve Filistin Halkı ve Türk Halkı arasında ki ilişkileri pekiştirmek için çalışıyoruz.Kütahya Gelişim derneğinin bu anlamlı ziyareti bizleri duygulandırmıştır.Attığınız adımı geleceğe dönük daha da geliştirmeyi temenni ediyor Kütanya Gelişim derneğini işbirliğimizde lokomotif olarak aktif  olarak görmeyi arzu ediyoruz. Dedi.

Konuşmaların arkasından hediye takdimlerine geçildi. Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Murat Uluçay  Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf’a Tavşanlı Leblebisi ve Kahve takımı hediye ederek Kıvılcım dergisinin,Tavşanlı Ticaret odasının Filistin çalışmalarını içiren bilgi dosyası sunarak heyet Filistin Büyükelçiliği ziyaretini sonlandırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.