Fidanlara Can Oldular

Gündem Yayın: 09 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2017 17:56:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3232 okunma
Google News

 

Sizinle Yaşayıp, Sizinle Yarınları Kuracağız…
Her Fidan, Bizden Size Bir Armağan…

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla işte bu slogan ile fidan dikim etkinliği düzenlendi.
Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün.  Kadınların, eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesi olan bu gün Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünce anlamlı bir şekilde kutlandı.
2. Organize sanayi bölgesinde hazırlanan sahada düzenlenen fidan dikim etkinliğinde 1.000 adet sedir ve karaçam fidanı kadınlarımızın şefkatli elleri ile toprakla buluştu.
Annelik gibi kutsal bir görevin yanı sıra iş yaşamında da önemli görevler üstlenen kadınlarımız, diktikleri her bir fidan ile kadının toplumdaki rolünün ne denli vazgeçilmez olduğunu haykırır gibiydi.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri çerçevesinde Kütahya Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan dikim programı etkinliğine; 2.Organize Sanayi Bölge Müdürü Murat Demir, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma Şube Müdürü Mustafa Kemal Erdoğan, Kütahya Orman İşletme Müdürü Serkan Karakurt, İşletme Müdür Yardımcısı Murat Kavalcı, Kütahya Orman İşletme Şefi Mustafa Doğan, İnşaat Mühendisi Halil Kocagöz, Sivil Toplum Örgütleri ve Orman Bölge Müdürlüğü personeli katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.