Fazıl Kasap TürkchoppeR Motosiklet kulübünde

Yaşam Yayın: 11 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 11.09.2021 09:03:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1084 okunma
Google News

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, TürkchoppeR Motosiklet kulübünü ziyaret etti. Kütahya Motosiklet Kulübü (KÜMOK) üyelerinin talepleri doğrultusunda Enduro tarzı motosiklet sürücülerinin hem zaman geçirebileceği hem de sportif faaliyetlerini yürütebileceği ve halkın motor sporlarına yönlendirilebileceği bir pist yapılmasını belirten Kasap, motosiklet kulübü üyelerinin yaşadıkları sorunları dinledi.

11 yıldır TürkchoppeR motosiklet kulübü Kütahya olarak milli değerlerine her zaman sahip çıktıklarını belirten TürkchoppeR motosiklet kulübü başkanı Özgür Öztürk, bu yıl gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer bayramında da Kütahya’nın Dumlupınar ilçesine 400’den fazla motosikletin toparlanmasını sağlayarak Dumlupınar’ın önemini herkese duyurduklarını belirtti. 

Kütahya ilinin Türkiye’nin sınırları içerisinde coğrafi konum olarak harika bir konumda olması sebebiyle tüm motosikletçilere hitaben frig vadisi, Ilıca, enne tabiat parkı gibi Kütahya’nın harika bölgelerinde kamp alanları yapılmasını ve Türkiye’nin 4 bir yanından gelecek motosikletçilerle şehrin hem tanıtımı hem de Kütahya esnafının maddi olarak desteklenmesi amacıyla bu bölgelerde çeşitli etkinlikler yapılmasının sağlanmasını isteyen kulüp üyeleri Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap’tan konu ile ilgili desteklerini istedi.

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, motosikletçilerin sorunlarının çözümü konusunda gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. Kütahya’nın tanıtımı konusunda TürkchoppeR motosiklet kulübü üyelerine teşekkürleri ileten Kasap, TürkchoppeR motosiklet kulübü üyelerinin taleplerinin çözümü konusunda destek vereceğini belirterek kulüp üyelerine teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.