Fatih ve Remziye çifti Levent'de Hayatlarını Birleştirdi

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 16:23:25
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2437 okunma
Google News

Fatih ve Remziye çifti Levent'de Hayatlarını Birleştirdi

Merhum Mustafa Sarı ve Ayten Sarı'nın biricik oğlu Akaylar Anonim Şirketi Muhasebecisi Fatih Sarı ile İsmail ve Aysel Özden'in biricik kızı Remziye Özden hayatlarını Levent Düğün Salonunda muhteşem bir düğün sonrası Dünya evine girdi.

Bu mutlu günde Fatih ve Remziye çifti,  İbrahim Özden ve Yusuf Mıhcı'nın  şahitliğinde nikahlarının kıyılmasının ardından ilk dansı  Ahmet Özhan'dan " Gülü susuz, seni Aşksız bırakmam" şarkısı ile ilk danslarını gerçekleştirdiler.

Levent  Düğün Salonunda aileleri, akrabaları ve kalabalık yakın dostları ile gün boyunca canlı müzik eşliğinde eğlenip bu özel günün keyfini doyasıya yaşayan  Fatih ve Remziye çiftine Tavşanlı Ekspres Gazetesi ailesi olarak  ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.