Farkında Olmamak En Büyük Engeldir

Eğitim Yayın: 14 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2017 10:25:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2418 okunma
Google News

 Farkında Olmamak En Büyük Engeldir
Süleyman Yılmaz Anaokulu gerçekleştirdiği etkinliklerle farkındalık oluşturdu. 
Değer verildiğinde desteklendiğinde onların da pek çok şey başarabildiğini söyleyen Süleyman Yılmaz Anaokulu Müdürü Nimet Uzan “karşılaştıkları güçlükleri yılmadan azimle çalışan kararlı duruşlarıyla hepsine örnek olan çocuklarımıza karşı toplumsal duyarlılığın artmasını önlerindeki engellerin ortadan kalkmasını birlik ve beraberliğin sonsuz hazzının yaşandığı sevgiyle bütün engellerin aşılacağı bir dünya temennisiyle günün önemini vurguladık” diyerek “Bizlere verilen nimetlerin kıymetini bilmemiz gerektiğini çok iyi anladık. Grup olarak empati sürecini geliştirdik, sevgi sayesinde bütün engellerin aşıldığını gördük” dedi. 
Süleyman Yılmaz Anaokulunda Minik Mucitler Sınıfı öğrencisi Hasan Hüseyin Sirke’ nin eşliğinde arkadaşlarıyla birlikte yeteneklerini sergileyerek resim yapmanın nasıl olacağını diğer arkadaşlarının da kendi yaşantısıyla iç içe olması ve yaşam şartlanın ortak olmasını sağladı.  
Sınıf öğretmeni Büşra Doğan, yeteneklerini sergileyen öğrencisinin yaşantısıyla ve davranışlarıyla da dikkat çektiğini onunla birlikte olmanın okul ve sınıf için ayrı bir anlam kattığını hayatının her alanında topluma yararlı işlere imza atacağına bu başarısıyla da örnek olacağını ifade etti. 
  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.