EVLİYA ÇELEBİNİN TORUNLARI BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 28 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 28.03.2017 07:04:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2802 okunma
Google News

 

 

Evliya Çelebi İlkokulu Müdürü İsmail Güven, okul öğretmenleri ile okul öğrencileri, Evliya Çelebi Haftası olması ve Evliya Çelebinin Torunu Minik Seyyahlar Projesini tanıtmak için  Belediye Başkan Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğluna projeyi anlatan Evliya Çelebi İlkokulu Müdürü İsmail Güven; "Okulumuzun hazırladığı proje kapsamında öğrencilerin arasından temsili Evliya Çelebiler seçtik. 3 Mayısta da Evliya Çelebinin hayatını içeren bir bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bu projeyle Evliya Çelebiyi hem öğrencilerimize tanıtmış, hem de Kütahyanın değerlerine vurgu yapmış oluyoruz". dedi.
Ziyaretten ve projeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; "Bu tür projelerle şehrimizin değerlerini tanıtmanız ve bunu da minik kardeşlerimizle yapmanız bizleri çok mutlu etti. Belediye olarak tarihimize, örf ve adetlerimize, şehrimizle özdeşleşmiş büyüklerimize sahip çıkma gayreti içerisindeyiz. Biz belediye olarak bu projeyi sonuna kadar destekliyor, böyle güzel bir projeye imza attığınız için sizleri tebrik ediyoruz". İfadelerini kullandı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından minik seyyahlarla sohbet edip onlarla ilgilenen Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğluna, minik öğrenciler Evliya Çelebi ile ilgili şiirler okuyup, çiçek hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.