Evlilik hazırlığı yapan nişanlı çiftler

Gündem Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 15:45:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1885 okunma
Google News

Tavşanlı'da Eylül ayı özel ve güzel günlere ev sahipliği yapıyor. 3 Eylül'de ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı ile Leblebi ve Kömür Festivali kutlandı. Milletimiz için birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi Aşure Günü'de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Bugün tüm bunlardan farklı bir heyecan ile Belediye'nin yolunu tutan gençlerde vardı. Evlilik hazırlığı yapan nişanlı çiftler 09.09.2019 tarihinin yıl dönümleri için özel bir gün olacağını düşünerek İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten nikah memurluğunun yolunu tuttu.10 çiftin nikah işlemleri 20:30'a kadar sürdü.
Bu mutlu günlerinde duygularını paylaşan gençler "9 Eylül 2019 tarihinin akılda kalan ve özel bir gün olmasından dolayı nikahımızı bugüne aldık. Akrabalarımızda bizim bu mutluluğumuza eşlik etti. Evliliğin önemli ve kutsal bir müessese olduğunu çok iyi biliyoruz. İnşallah bizlere hayır ve ömür boyu mutluluk getirir" diye konuştular

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.