ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPERATİFİNDEN İFTAR

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPERATİFİNDEN İFTAR

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2013 - Pazar - Güncelleme: 04.08.2013 21:56:37
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 56 sn.
2535 okunma
Google News

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPERATİFİNDEN İFTAR

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

Tavşanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi düzenlediği iftar ile esnaf ve sanatkarları bir araya getirdi.

Bimpaş Düğün salonunda düzenlenen iftar programına Tunçbilek Belediye Başkanı Mutahhar Temel, Harmancık Belediye başkanı Mustafa Çetinkaya, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Esnaf ve sanatkarlar Marmara Bölge Birliği Başkanı Enver Erdoğan, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Sabahattin Altıntaş , Memur SEN Temsilcisi Hüseyin Özkan, Tavşanlılı iş adamı Ahmet Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık ve Şube müdürleri de katıldı.

İftar programı sonrası yapılan dua sonrası Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  başkanı Yasin Demirci davete katılanlara teşekkür etti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.