ESKİGEDİZ BULUŞMASI

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 08.05.2018 13:33:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3211 okunma
Google News

BAŞKAN AKÇADURAK, GEDİZLİLER 1.ESKİGEDİZ BULUŞMASI KAHVALTI PROGRAMI’NA KATILDI

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gedizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin Eskigediz’de düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Kahvaltıya; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Eskigediz AK Parti Belde Başkanı İbrahim Aktan, Gediz Belediye Meclis Üyesi Mehmet Selim Şentürk ve Gediz ve il dışından çok sayıda vatandaş katıldı.

“Eskigediz Buluşması” kültür etkinliğine ve kahvaltıya memleket özlemi ve hemşerilik bağları damgasını vurdu.

İzmir Gedizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Suavi Sayın’ın açılış konuşmasıyla başlayan programa Gediz Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi, şiirler ve yarışmalar düzenlendi.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Eskigediz Buluşması” kültür etkinliğini düzenleyerek tüm hemşerilerimizi bir araya topladığı için İzmir Gedizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Suavi Sayın’a teşekkür ederim.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.