Eski Sevgili, 4 Kişiyi Bıçaklayıp Kaçtı

Asayiş Yayın: 21 Ağustos 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2017 08:49:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2691 okunma
Google News

22 yaşındaki İrfan K., eski sevgilisi olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Sevgi Ç. ve erkek arkadaşı 21 yaşındaki Kubilay Y. ile yanlarında bulunan 2 kişiyi bıçakla yaraladı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Atatürk Bulvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. İrfan K., yolda gördüğü eski sevgilisi Sevgi Ç. ile yanında bulunan arkadaşlarını takip etti. İ.K., alt geçit çalışması nedeniyle trafiğe kapalı ve karanlık olan yolda Sevgi Ç.'yı durdurunca tartışma çıktı. Tartışma sırasında bıçağını çeken İrfan K., Sevgi Ç.'yı 8 yerinden, araya giren genç kızın erkek arkadaşı Kubilay Y. ile yanlarındaki 34 yaşındaki Koray A. ve 22 yaşındaki Ebru Ş.'i de çeşitli yerlerinden bıçaklayıp otomobiline binerek kaçtı.

Yaralılardan Kubilay Y., yakındaki Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipler Amirliği'ne giderek yardım istedi. Polislerin çağırdığı ambulanslarla yaralılar, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Sevgi Ç.,. Kubilay Y. ve Koray A.'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

Polis, kaçan İrfan K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.