ERTELENEN GLİ MÜLAKATLARI TEKRARLANIYOR.

Gündem Yayın: 03 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2017 13:37:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4541 okunma
Google News

5 YILDA 1000 İŞÇİ 
    Türkiye Kömür İşletmelerine bağlı Tavşanlı GLİ İşletme Müdürlüğümüz bünyesinde çalıştırılmak üzere 99 işçi alımı geçtiğimiz yıl yapılan sınavlar iptal edilerek ileri bir tarihte tekrar yapılması uygun görülmüştü.
    Enerji Bakanlığımızın uygun görüşleri sonrasında TKİ Genel Müdürlüğümüzce sınavların Eylül 2016 tarihinde tekrar yapılması uygun görülmüş ancak 15 Temmuz Darbe girişimi nedeniyle Kamu Kurumları ve KİT lere personel alımlarının durdurulmasıyla ilgili bir genelge yayınlanmıştı. O dönemde Sayın Başbakanımız ve Enerji Bakanımız İlimize gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde alımların yapılacağının müjdesini vermişti.
16 değişik iş sınıfından alınacak 99 işçi için Mart ayında İş Kur il Müdürlüğümüz tarafından önceden belirlenen nihai listedeki 432 Kişiye posta yoluyla tebliğatlar gönderilecek. Mülakatlara katılmaya hak kazanan kişiler Nisan ayında mülakatlara katılacak.
Sınava giren her vatandaşımızın hak ve hukukunu gözetmek en temel önceliğimiz olacaktır. Bu kapsamda yapılacak sınavlara katılacak tüm adaylara başarılar diliyor,  işe girmeye hak kazanacak kardeşlerimize şimdiden kazasız ve sağlıklı bir iş yaşamı temenni ediyorum. 

 

Prof. Dr. Vural KAVUNCU
AK Parti Kütahya Milletvekili

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.