ERDEMİR ANKARA’DAKİ KATLİAMI LANETLEDİ

ERDEMİR ANKARA’DAKİ KATLİAMI LANETLEDİ

Siyaset Yayın: 15 Ekim 2015 - Perşembe - Güncelleme: 15.10.2015 13:44:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2899 okunma
Google News

DP 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN ERDEMİR ANKARA’DAKİ KATLİAMI LANETLEDİ

"Tüm terör olaylarında olduğu gibi, bu terör saldırısı da, ülkemizin bütünlüğünü, kardeşliğimizi, barışı, huzuru ve güveni hedef almıştır.”

DP 1.sıra milletvekili adayı Hasan Erdemir  yaptığı açıklama ile Ankara’daki katliamı lanetledi.
"Tüm terör olaylarında olduğu gibi, bu terör saldırısı da, ülkemizin bütünlüğünü, kardeşliğimizi, barışı, huzuru ve güveni hedef almıştır.” diyen Hasan Erdemir Ankara’da meydana gelen katliamla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı. "10 Ekim tarihinde KESK, DİSK, TMMOB, Türk Tabipler Birliği ve birçok sivil toplum kuruluşunca, Ankara valiliğinden alınan izinle gerçekleştirilmesi amaçlanan, Emek, Barış ve Demokrasi mitingi başlangıcında, iki canlı bombanın patlatılması sonucu terör olayı meydana gelmiştir. Terör olayı sonucu bir vahşet yaşanmış 95 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 246 vatandaşımızda yaralanmıştır" ifadesinde bulunulan açıklamaya şu şekilde devam edildi:
"Tüm terör olaylarında olduğu gibi, bu terör saldırısı da, ülkemizin bütünlüğünü, kardeşliğimizi, barışı, huzuru ve güveni hedef almıştır. Bu terör olayı tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizleri de ziyadesi ile üzmüştür. Demokrat Parti olarak uzun süredir yaşanan terör olaylarına karşı göstermiş olduğumuz hassasiyet ve tepkiyi, yaşanan bu vahşete ve terör eylemini karşıda gösteriyor, Terörün dili, dini, ırkı ve coğrafyası olmadığı gerçeğini ve terör mağdurunun da, mensubiyetinin olmadığı ifade ederek, tüm terör olaylarını kınıyor ve lanetliyoruz. Yaşanan bu terör olayının bir daha yaşanmaması, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi temennisi ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifa ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyoruz." Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.