ERDEM GENÇLİKSPOR KURULDU

Spor Yayın: 07 Ocak 2018 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2018 12:45:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2738 okunma
Google News

Tavşanlı’da ilk kez bir kulüp sadece alt yapılarda faaliyet göstermek istediklerini belirterek kuruluşunu tamamladı.
Tavşanlı amatör futbol camiasının tanınmış isimleri, halen Yeşil Bursa’da antrenörlük yapan Güney Erdem başkanlığında bir araya geldi.
Erdem Gençliksporun yönetim ve kurucu üyeliğini, Güney Erdem, Burhan Zorba, Bülent Geren, Burhan Sezer, Hakan Dönmez, Hüseyin Bayar ve Fatih Akdemir oluşturdu.
Aralarında yapmış oldukları görev dağılımında, Güney Erdem’i başkan,Bülent Geren’i genelkoordinatörlükten sorumlu başkan yardımcısı,Hüseyin Bayar’ı mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı, Burhan Zorba’yı genel kaptan ve genel sekreter,Burhan Sezer’i kulüp antrenörü ve sekreter,Fatih Akdemir’i kulüp,aile,okul işbirliinden sorumlu sekreter yardımcısı ve Hakan Dönmez’i medya sorumlusu ve sayman olarak belirlediler.
7-13 yaş gruplarında,temel futbol eğitimi,7-13 yaş gruplarında temel yüzme eğitimi, 9-15(yıldız ve genç bayan)voleybol eğitimi yapılacak. 
Kulüp hedeflerinin ise iyi birer birey, iyi vatandaş, iyi sporcu sloganı ile topluma yararlı, sağlıklı, spor kültürü almış bireyleri yetiştirmek olduğunu söylediler. 
Tavşanlı Erdem Gençlikspor yönetimi,Tavşanlı’da bir ilki gerçekleştirerek,minik futbolcuları kapsayacak bir futbol festivalini önümüzdeki günlerde gerçekleştirebilmeyi ve bunu geleneksel hale getirmeyi de düşünüyor.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.