ERBAKAN DUALARLA ANILDI

ERBAKAN DUALARLA ANILDI

Gündem Yayın: 27 Şubat 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 27.02.2016 17:57:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4181 okunma
Google News

ERBAKAN DUALARLA ANILDI

(FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

HABER : TUNA İŞLEYEN 
KAMERA : TUNA İŞLEYEN 
KÜTAHYA (İHA) - Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ölümünün 5. Yılında Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde çeşitli etkinliklerle anıldı. 
Bu kapsamda Erbakan Vakfı Tavşanlı Şubesi tarafından bir program tertip edildi.
Tavşanlı İlçesi Durak Mahallesi Küçük meydanda düzenlenen programda katılımcılara helva ikram edildi.
27 Şubat 2011 tarihinde hakka yürüyen Milli Görüşün Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 5. Yılında unutulmadı. Tüm Türkiye'de düzenlenen anma etkinlikleriyle Erbakan hoca bir kez daha rahmetle ve dualarla anıldı.
Bu kapsamda Erbakan Vakfı Tavşanlı Şubesi de bir program düzenlendi.
Programa katılan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, " Bugün 27 Şubat, Milli Nizamın aynı zamanda Milli Görüşün Türkiye'deki kurucularından, bu ruhun oluşumunda çok büyük etkisi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın 5. Ölüm yıl dönümü. Eğer bugün Türkiye'de özgürlükler adına yaşadığımız kolaylıklar varsa bunun altındaki en büyük kahraman Necmettin Erbakan'dır. Bugün Erbakan Vakfının değerli temsilcileri onun ruhuna yaptıkları etkinlikten dolayı mutlu olduk. Bizler onun Milli görüş adına temsil ettiği düşünceleri hem yaşamaya hem de savunmaya devam edeceğiz. Rabbim dirliğimizi ve birliğimizi bozmasın" diyerek günü anlam ve öneminden bahsetti.
Düzenlenen programda Erbakan Vakfı Tavşanlı Şubesi adına konuşan Veysel Bayır, "Bilindiği üzere Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın vefat yıl dönümü. Hocamızın 5. Seneyi Devriyesi münasebetiyle de bizler Tavşanlı'da böyle bir program düzenledik. Tavşanlı halkına helva dağıttık. Milli görüşün lideri olan Erbakan Hocamızı da bu vesile ile anmış oluyoruz" dedi.
Erbakan Vakfı Tavşanlı Temsilcisi Muhittin Arslan, " Erbakan Vakfı olarak etkinliklerimizi Aralık ayından bu yana sürdürüyoruz. Bugün hocamızın vefatının seniye devriyesi olduğu için helva dağıtım programı düzenledik" dedi.
Düzenlenen Programa Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.