Enne Mahallesi ziyareti

Gündem Yayın: 20 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2020 00:30:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1178 okunma
Google News

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, mahalle ziyaretleri kapsamında Enne Mahallesini ziyaret etti.

Şehrimizin farklı bölgelerinde yer alan mahallelere ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, bu kapsamda Enne Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

Başkan IŞIK, ziyarette Enne Mahalle Muhtarı Adem TAŞ ve vatandaşlarımız ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Mahalle ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden hemşehrilerimiz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIKa göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu.

Vatandaşlarımızın Enne Mahallesinde Civli Mahallesi yolu üzerindeki köprünün genişletilmesi, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi, asfalt ve kilit taşı eksiklerinin tamamlanması ve sosyal tesis projesinin gündeme alınması konularını kendilerine ilettiklerini belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, 2021 yılı programı dahilinde söz konusu taleplerin yerinde getirileceğini söyledi.

Başkan IŞIKa ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer KÖSE ile Murat ARIK eşlik etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.