Engelleri Birlikte Kaldıracağız

Engelleri Birlikte Kaldıracağız

Sağlık Yayın: 15 Mayıs 2015 - Cuma - Güncelleme: 15.05.2015 18:10:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3507 okunma
Google News

ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRACAĞIZ

Türkiye Sakatlar Derneği Emet temsilciliği 10-16 Mayıs Engellliler haftası nedeniyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Mustafa MUTLU ve yönetim kurulu üyeleri Emet merkez kadar köylerdede engelli üyelerini ziyaret etti.Ziyaretler kapsamında  Emet Belediye Başkanı Mustafa KOCA’yıda makamında ziyaret  eden heyet Hisarlık sosyal tesislerine yapılna engelli asansörü ve kısa bir süre sonra açılacka olan Engelsiz yaşam parkı çalışmaları nedeniyle başkan KOCA’ya teşekkür ettiler.

Dernek başkanı MUTLU ziyaret sonrası yaptığı açıklama da;”İlçemizde yaşayan bütün Engellilerimize hizmet edebilmek amacıyla açmış olduğumuz derneğimizin ilk günden bu güne kadar Sayın Başkanımız hep yanımızda olmuş bütün taleplerimizi yerine getirmiş ve bununlada yetinmeyip bizim için Engelsiz Yaşam Alanı Projesine imza atmıştır....Bu nedenle sayın Başkanımızı ziyaret ederek engelli vatandaşlarımız adına teşekkür ettik. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Başkan KOCA’da kendileride dahil tüm vatandaşların birer engelli adayı olduğu düşüncesiyle  Emet belediyesi olarak sosyal sorumuluk projeleri gerçekleştirdiklerini  belirterek;”Engelli vatandaşların bu hizmetlerden yararlanabilmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz,yapmaya da devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızla  elele verip Emet’te tüm engelleri birlikte kaldıracağız” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.