Emniyet Müdürü Koç’a Veda İftarı

Gündem Yayın: 29 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 29.04.2022 11:29:10
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2703 okunma
Google News

Emniyet Müdürü Koç’a Veda İftarı

 

Pretorya Büyükelçiliğine İçişleri Müşaviri olarak atanan Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’a verilen veda iftarına katılan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Müdür Koç’a, yeni görevinde başarılar dileyerek, Kütahya’daki görevi esnasında gösterdiği gayret için teşekkür etti.

2019 yılı Eylül ayında Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Güney Afrika’nın Pretorya Büyükelçiliğine İçişleri Müşaviri olarak atandı. Emniyet Müdürü Koç’a verilen veda iftarına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Necmettin Koç’un, Kütahya’ya atandığı günden itibaren özveri ile çalıştığını dile getiren Başkan Işık, Emniyet Müdürü Koç’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Başkan Işık, Koç’a günün anısına hediye takdiminde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.