Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılara karşı vatandaşı uyardı

Asayiş Yayın: 18 Kasım 2016 - Cuma - Güncelleme: 18.11.2016 13:21:31
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3531 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde artan dolandırıcılık olayına karşı Emniyet Müdürlüğü uyarıda bulundu.  
  Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü son günlerde artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı. Dolandırıcılara inanılmaması gerektiğini hemen 155 Polis veya 156 Jandarma ihbar hattının aranması istenildi.
  Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü son günlerde artan dolandırıcılık hususunda vatandaşları uyardı. "Son zamanlarda çok değişik kurgularla, vatandaşların dolandıranlara karşı uyanık olunması lazım. Buna benzer olaylara itibar edilmemesi gerekir. Bu tür durumlarda, hemen emniyet birimlerine haber verilmelidir. Kullanmış olduğunuz cep telefonundan sizi arayarak kendisini emniyet görevlisi, rütbeli asker, hakim ve savcı gibi gösteriyorlar. Unutmayınız, polis para istemez, bir yere bırakılmasını talep etmez, böyle bir durumla karşılaştığınızda soğukkanlı olunuz ve durumun ortaya çıkartılabilmesi amacıyla en yakın polis birimine müracaat ediniz." uyarısı yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.