Emniyet güçleri için maske hediye ettiler

Gündem Yayın: 22 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2020 15:21:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1156 okunma
Google News
Emniyet güçleri için maske hediye ettiler
 
Tuna İŞLEYEN 
 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Emniyet güçlerinin kullanması için yüz koruyucu maske üretip hediye ettiler. 
Polis Haftası kutlamaları kapsamında Emniyet güçleri için, Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM)  tarafından üretilen yüz koruyucu maskeler Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Polis Haftası dolayısıyla, Bilim ve Sanat Merkezlerinde üretilen yüz koruyucu siperliklerin emniyet güçlerine ücretsiz olarak ulaştırılacağını bildirmişti.
Milli Eğitim Bakanı  Ziya Selçuk'un talimatlarıyla Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında emniyet görevlilerinin siper maskeleri, Bilim ve Sanat Merkezlerinde görevli yöneticiler ve öğretmenler tarafından üretildi. 
Bu kapsamda Tavşanlı Emniyet görevlileri için Tavşanlı Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi tarafından üretilen 60 adet yüz koruyucu maske, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ve Tavşanlı Bilim Sanat Merkezi Müdürü M. Kemal Pişkiner tarafından İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca'ya makamında teslim edildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.