EML mezunları 38 yıl sonra iftarda buluştu

Gündem Yayın: 11 Haziran 2017 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2017 19:51:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3617 okunma
Google News

Kütahya Tavşanlı Endüstri Meslek Lisesi (EML) Motor bölümü 1979 F sınıfı mezunları 38 yıl aradan sonra ilk kez iftar yemeğinde buluştu..

Tavşanlı'da bir restaurantta mezunlardan Uğur Öğüt ile Bülent Sezer'in organizasyonu ile düzenlenen iftar programında lk kez bir araya gelen mezunlar, mübarek ramazan ayında hem iftar açtılar hem de 38 yıl gibi uzun bir aradan sonra biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Mezunlardan Bülent Sezer, " Birbirimizi gerçekten özlemişiz, saatlerin nasıl geçtiğini anlayamadık,eski anılar anlatıldı kah güldük kah hüzünlendik, ayrılık vakti herkesin bi daha demesi buluşmanın verdiği keyifdendi." diye konuştu.

Mezunlardan Uğur Öğüt," Sosyal medyada "Tavşanlı EML Motor bölümü 1978-1979 F Sınıfı Mezunları" adı altında bir sayfa oluşturduk.Mezun arkadaşlarımız ile bu sayfa aracılığıyla iletişim halindeyiz.Bu sayfada paylaşımlarda da bulunuyoruz.." dedi

Sosyal medya hesaplarından iftar buluşmasında çektirdikleri fotoğrafları paylaşan mezunlar, Eylül yada Ekim ayında yeniden yemekli buluşmada bir araya gelmek için sözleştiler.. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.