EMET ÇEVRE YOLU SICAK ASFALT OLACAK

EMET ÇEVRE YOLU SICAK ASFALT OLACAK

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2013 09:49:22
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3283 okunma
Google News

EMET ÇEVRE YOLU SICAK ASFALT OLACAK

 

Emet ilçesinde  Karayolları bölge müdürlüğünce daha önce genişletme ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı 4 km lik yolda sıcak asfalt çalışması yapılacağı açıklandı.

 Ak Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem ilçede okullar caddesi olarak bilinen çevre yolunda sıranın sıcak asfalt dökümünde odluğunu;ihalesi yapılan işi Aydınlar firmasının aldığını belirtti.Firmanın yasal süreç. Sonrası anlaşmayı imzalamasıyla çalışmalara hemen başlanacağını belirten Yerem  ilçede yapılan çalışmalar hakkında da şu bilgileri verdi; “Bizleri üzer Emet Tavşanlı yol ihalemizin feshidir.Maalesef yol çalışmaları istediğimiz gibi gitmedi , ama gerekli tüm çalışmalar yapıldı. En kısa zamanda yol ihalesi yeniden yapılacaktır.  Şu anda mevcutta bulunan ve şehir içinden geçen  çevre yolumuz sıcak asfalt olacaktır. Ayrıca şu an yapımı bitme aşamasına gelen 3. Etap TOKİ konutlarına yapılacak olan okulumuz içinde tüm çalışmalar tamamlandı. Daha önce 8 derslik olarak planlanan okulumuzun derslik sayısı da yeniden düzenlenerek 16 derslik olmuştur. Bu müjdeyi de Emet halkına sizlerin aracılığı ile vermek istiyorum.  Son zamanlarda bazı art niyetli kişilerin çıkardığını düşündüğüm, Toki konutları sahiplerine teslim edilmeyecek iddiaları asılsızdır. Toki konutları zamanında bitirilerek sahiplerine teslim edilecektir. İlçemiz her geçen gün büyümeye devam edecektir. “dedi.

Haber: Ercan Kolku

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.