EMET AK PARTİDEN BİRLİK MESAJI

EMET AK PARTİDEN BİRLİK MESAJI

Siyaset Yayın: 08 Kasım 2013 - Cuma - Güncelleme: 08.11.2013 12:12:51
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2778 okunma
Google News

EMET AK PARTİDEN BİRLİK MESAJI

Emet ilçesinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler için partilerin çalışmaları devam ediyor.

Ak partiden Emet belediye başkanlığına aday olan  Ali Er, Bekir Güre, Hüseyin Koç, Murat Koç, Mustafa Bekar, Osman Orhan cengiz ve Tuğba Mecityanısıra belediye başkanı  ve yeniden başkanlığa aday olan Mustafa KOCA partilerinin düzenlediği ilçe istişare kurulu toplantısında bir araya geldi.

Ak parti Emet ilçe başkanı Mehmet Ali Yerem, birlik ve beraberlik içinde seçimlere katılacaklarını beyanla;” İlçemizde belediye başkanlığı için 8,il genel meclisi üyeliği için 5, belediye meclisi için şuana kadar 15 başvuru yapıldı.Sürecin başlaması ile birlikte özellikle muhalefet kanadından  birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik çalışmalarda başladı. Ama başaramayacaklar, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar. Teşkilat olarak  tüm adaylarımıza eşit mesafede olup, kazanan adayımızın hep beraber yanında olacağız. Emet’te seçimlerin en iddialı ekibi yine biziz” dedi.

4130 üye ile Ak parti’nin Emet’in en büyük sivil toplum örgütü olduğunun altını çizen Yerem, çalışmalarından dolayı özellikle kadın kolları yönetimini ve gençlik kollarına teşekkür etti. Yerem sık sık  birlik ve beraberlikten bahsederek kaybeden adayların hep birlikte kazanan adayın yanında yer alması gerektiğini ve bununda gerçekleşeceğine  inandıklarını belirtti.

Toplantının basına kapalı bölümünde ise adaylar 15’er dakikalık sunum gerçekleştirdiler. Parti teşkilatlarına kendilerini tanıtan ve projeleri hakkında bilgi veren adaylar  toplantı sonrası objektiflere birlikte poz verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.